Loading...

Studio

is het creatieve brein achter de ideeën en aansprekende concepten. An(d)dare ontwerpt en bouwt prachtige Magento en Prestashop webshops in combinatie met het unieke e-Commerce platform Quint.

ervaring

Door onze jarenlange ervaring in e-Commerce weten wij hoe jij online het verschil kunt maken. Een prachtig jasje vinden wij belangrijk, maar een goede technische en operationele basis vinden wij net zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je e-Commerce concept aansluit bij je bedrijfsproces. Voor ons geeft techniek extra mogelijkheden die wij optimaal benutten.

 

studio-header

wat doet onze studio?

Door te kijken naar wat het beste bij jouw e-Commerce concept past, vertalen wij jouw ondernemerschap naar een visueel beeld. Merkbeleving en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij centraal.


welke technologie

Net zoals de meeste webshop bouwers maken wij gebruik van Magento en Prestashop. Het verschil is alleen dat wij deze onderdelen als etalage gebruiken en niet als kernsysteem. Wij kunnen integreren met Quint, onze technologie die al jouw e-Commerce processen kan sturen en waardoor je meer rendement uit jouw webshop kan halen. Neem een kijkje bij onze projecten voor meer informatie over wat wij kunnen bieden.


technologie

voordelen

  • vertaling van marketing naar praktische oplossingen
  • korte implementatietijd
  • conversiegerichte ontwikkeling
  • responsive en mobilefriendly
  • geen hoge kosten voor ontwerpbureaus: concept, ontwerp en ontwikkeling onder één dak

Wil jij een van onze Guardians of e-Commerce ontmoeten?

Wil jij een van onze guardians ontmoeten? Maak een afspraak met een van onze guardians.

Verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Vragen? Bel direct!